4 unieke Manieren om met je Smartphone Geld te verdienen

Wilt u wat extra inkomen verdienen? U hoeft niet verder te zoeken, want u kunt dit ook direct vanaf uw smartphone doen. Ja, het ding dat je niet kunt leven zonder tegenwoordig kan u helpen manieren te vinden over hoe om geld te verdienen online. Is dat niet geweldig? Wie wist dat je telefoon je meer kan bieden dan alleen de mogelijkheid om door schattige baby foto’s te scrollen en je ex te stalken?

Inderdaad, er zijn manieren om passief inkomen te genereren met alleen je telefoon. Toegegeven, sommige van deze methoden vereisen andere dingen, maar de belangrijkste vereiste is een handige smartphone. En als je dit leest, is het veilig om te zeggen dat je er al een hebt.

Als u een aantal ongebruikte items rond uw huis heeft liggen, kunt u deze verkopen op online verkoopplatforms met behulp van uw smartphone. U kunt bijna alle goederen online verkopen, van ongebruikte kleding, oude spelcomputers, oude telefoons en prehistorische gadgets tot zelfs apparaten, voertuigen en zelfs onroerend goed. Begin een eigen online bedrijf voor kopen en verkopen terwijl je toch bezig bent.

Freelance diensten

Smartphones hebben krachtige specificaties waarmee ze de meeste taken onderweg kunnen uitvoeren. Dus in plaats van je vrije tijd te gebruiken om voor de zoveelste keer naar K-drama scènes te kijken, kun je beter wat freelance werk aannemen via een online app. Download de UpWork-app en vind online uitbestede klussen van over de hele wereld. Je kunt dan je telefoon gebruiken om taken uit te voeren zoals schrijven, mobiele ontwikkeling en andere administratieve taken.

Een YouTube-kanaal beginnen

Youtube kanaal

Dankzij de geweldige camera’s van smartphones kan iedereen gemakkelijk een filmmaker worden. Maak gebruik van deze technologie door je eigen YouTube-kanaal te beginnen. Met je smartphone kun je gemakkelijk optredens, tutorials, sketches en korte films filmen. Je kunt eigenlijk alles filmen, zolang de inhoud maar onderhoudend, informatief en gezinsvriendelijk is.

Dit is niet alleen een creatieve uitlaatklep, het is ook een kans om te leren hoe je online geld kunt verdienen via de advertentie-inkomsten van je kanaal. Meer inhoud betekent meer views; meer views betekent meer abonnees; en meer abonnees betekent meer advertenties op je video’s. Verdien een aanhang en je zult het vertrouwen van adverteerders verdienen die je video’s zullen sponsoren, waardoor je meer geld verdient in het proces.

Transport

Voor wie een auto heeft, is een andere manier om online geld te verdienen via je smartphone. Zeker, je zal wat papierwerk moeten doorlopen, maar eens je begint rond te rijden in je nieuwe voertuig, kan je gemakkelijk passagiers krijgen in slechts een paar swipes. Vergeet niet om die charmante persoonlijkheid van je mee te brengen.

Als je niet door al die hoepels wil gaan, kan je ook aanbieden om te carpoolen met je vrienden en collega’s voor een standaard tarief. Op die manier verdien je toch een passief inkomen zonder afhankelijk te zijn van vreemden. Maar als je niet genoeg vrienden hebt om mee te carpoolen, kun je je altijd aansluiten bij carpoolgroepen online en je diensten aanbieden aan mensen die op zoek zijn naar vervoersalternatieven.

Prepaid data Bedrijf

Verdien geld met je telefoon door het opzetten van een prepaid laad bedrijf. Nu bijna elke telefoon internet data nodig heeft, is een laad business bijna een zekere manier om winst te genereren. Nu hoeven je vrienden en collega’s niet meer naar winkels te gaan om hun kostbare data aan te vullen. Ze kunnen gewoon contact met u opnemen en u betalen! Het is een van de makkelijkste manieren om uw telefoon winstgevend te maken.

Check Fabmagazine voor nog meer inspiratie.

Dit vind je misschien ook leuk...