Animatie nodig? Animatie video bedrijf 11EN1 helpt u graag verder.

In de enorme hoeveelheid media die ons tegenwoordig omringt is het lastig om een boodschap op de juiste plaats te krijgen. In de digitale wereld geeft de kijker de maat aan. Waar dat voorheen beïnvloed was door de vele beperkende factoren van tv, krant en radio. Daardoor verandert ook de vorm waarin we onze boodschap overbrengen.

Nu dat de kijker de baas is, moet die vorm gericht zijn op hun gemak. De kijker mag bepalen óf, waar en wanneer de boodschap afgespeeld wordt. De kijker wil achterover leunen en al dan niet verleid worden, als een ware prins of prinses. Meer dan een minuut lezen is voor velen al te veel gevraagd. En zonder entertainment vervelen we ze alleen maar en zijn ze weg. Dit geldt ook voor zakelijk onderwerpen. Dan moet het een ‘elevator pitch’ zijn. Tijd is geld, en lezen kost tijd. Dat doen we dus alleen als we al weten dat het de moeite waard is. Maar hoe weten we dat dan?

Van de explanimation!

Filmpjes van pakweg één minuut om uw product, dienst of idee te introduceren. Waarna de kijker bepaald of het de moeite waard is zich verder te verdiepen.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem even contact met ons op.

 

 

 

Onze werkwijze

1. Concept

Indien de contouren van uw boodschap nog niet helemaal helder op papier staan kunnen wij u daar bij helpen.

2. Voice-over-script

Veel van onze klanten schrijven graag zelf de basis voor een voice-over-script, deze laten we dan redigeren door een ervaren copywriter.

3. Storyboard

Dan is het storyboard aan de beurt. Een serie geschetste schermen vormen een soort stripverhaal om de visualisering van de verhaallijn af te stemmen.

4. Inspreken voice-over

Intussen wordt de voice-over ingesproken. U kunt kiezen uit een van de vele professionele stem-acteurs uit ons bestand. En in alle talen uiteraard.

5. Illustreren

We stemmen een illustratie-stijl of vormgeving met u af. Deze stijl laten we uiteraard perfect aansluiten op uw huisstijl en/of eerder gemaakte visuals.

6. Animeren

Hierna kunnen we starten met het animeren van de illustraties. Dit deel van het proces duurt het langst.

7. Toevoegen geluidseffecten

Als alles is goedgekeurd worden de geluidseffecten en eventueel muziek toegevoegd. Geluidseffecten voegen we altijd toe aangezien het relatief kleine investering is en toch een extra dimensie toevoegt aan een video.

8. Uw explanimation!

U ontvangt uw explanimation als hoge kwaliteit videobestand.

Onze showreel:

Enkele voorbeelden van ons werk:

Animatiestijlen

Zoal u hierboven heeft kunnen zien is er qua vormgeving en opzet vanalles mogelijk. We passen deze dan ook altijd aan op de doelgroep en de boodschap. Omdat geen enkele boodschap gelijk is, is het voor ons onmogelijk om van te voren aan te kunnen geven wat uw explanimation gaat kosten. Daarvoor zouden we eerst de details met u moeten bespreken.

Maar om een indicatie te kunnen geven hebben we drie categoriëen voor u samengesteld. Een simpele, een basis of een uitgebreide explanimation.

Indicaties

Onderstaande voorbeelden zijn puur ter indicatie en de stijl passen we altijd aan op uw situatie.

Bij het opstellen van een offerte zullen we deze voorbeelden als uitgangspunten nemen en vanuit daar, in de richting van uw persoonlijke wensen, bijslijpen. Uiteraard helpen we u graag bij het maken van de juiste keuzes. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Simpele explanimation

Eenvoudige illustratie & animatie stijl / Keuze uit twee voice-overs. Standaard muziek en geluidseffecten.

Fixed price
Indien lengte ongeveer 1 minuut:
Productietijd: á 2 weken

Basis explanimation

Basis animatie / Keuze uit 6 verschillende voice-overs / Muziek gebruik (Uit rechtenvrije library) / Standaard geluidseffecten

Fixed price
Indien lengte ongeveer 1 minuut:
Productietijd: á 4 weken

Uitgebreide explanimation

Unieke en exclusieve animatiestijl, samen met u op maat gemaakt / Perfect aansluitend op uw boodschap en huisstijl / Keuze uit vele uitmuntende voice-overs. / Uitgebreide audio-effecten / Beschikking tot al het beeldmateriaal

Fixed price
Indien lengte ongeveer 1 minuut:
Productietijd: á 6 weken

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vul onderstaand formulier in en we komen er spoedig bij u op terug.

U kunt ons ook bereiken via telefoonnummer: ,
via info@11en1.nl of via onderstaande formulier.