11EN1 helpt je graag verder!

In een e-learning-animatie kun je vertellen of laten zien hoe je iets moet doen. Wat veel beter werkt dan alleen met tekst, en veel goedkoper is dan met gefilmd materiaal. Denk aan de kosten voor de cameraman, belichting, acteurs, enz.

Met een animatie kan duidelijk stap voor stap verteld en uitgebeeld worden wat van belang is. Dat maakt uitleggen met een video erg effectief. En daardoor groeit E-learning de laatste tijd enorm in populariteit. Ook is het bereik groot ten opzichte van cursussen waarvoor je aanwezig moet zijn op een lokatie. Iedereen kan wereldwijd meedoen op zijn of haar ideale moment.

illustratie e-learning

Mogelijkheden training video

Bij het opzetten van een e-learning-video of online cursus zijn er vele mogelijkheden. Uiteraard bespreken we vooraf wat het exacte doel van de video zal worden, wie de doelgroep is en wat de kern van het verhaal moet zijn. Maar daarnaast zullen we ook keuzes maken over lengte, vorm en stijl. Hierin zijn we erg flexibel. We kunnen een voice-over gebruiken of werken met tekst in beeld. We kunnen met foto’s werken of alleen met grafische elementen. We kunnen serieus en zakelijk blijven maar we kunnen ook een grappige, entertaining video produceren. Samen met jou zoeken we de juiste balans.

Enkele cijfers:

  • 55% van de mensen bekijkt elke dag video’s via internet
  • 65% van de mensen bekijkt meer dan 75% van een video
  • 59% van het leidinggevende personen verkiest video boven tekst
  • 54% van leidinggevende seniors deelt elke week werk-gerelateerde video’s met collega’s
  • 52% van de marketing-professionals noemen video de beste content voor rendement

Bron

 

Voorbeelden

Heb je vragen?
Of ontvang je graag een offerte?

Neem contact op via 020 752 74 68, e-mail ons op info@11en1.nl, of gebruik onderstaand formulier. We komen er spoedig op terug!