Explainer video’s (of explanimations) zijn uitermate geschikt om uw boodschap op een leuke of juist serieuze wijze te communiceren. Explainer video’s lenen zich bij uitstek om kort en bondig een boodschap over te brengen. Die zijn echter niet zomaar 1, 2, 3 gemaakt. Gelukkig kan 11EN1 u daar bij helpen.

Met een gerichte, slim gemaakte explainer video kunt u de essentie van uw boodschap of product snel en effectief verspreiden. Of het nu een voor een B2B- of B2C-doelgroep bestemd is. U maakt een potentieel ingewikkeld onderwerp inzichtelijk en kan er een enorm publiek bereiken. Met name in combinatie met e-mailmarketing. De open-ratio van e-mails is vele malen hoger als het gelijk duidelijk is dat het een video betreft. Lezen, met name op een beeldscherm, blijft voor veel mensen een obstakel. Zo niet met video. Op play drukken en achterover leunen doen we allemáál graag.

Laat 11EN1 u helpen bij het vinden van de juiste toon en vorm.

1. Concept

Indien de contouren van uw boodschap nog niet helemaal helder op papier staan kunnen wij u daar bij helpen.

2. Voice-over-script

Veel van onze klanten schrijven graag zelf de basis voor een voice-over-script, deze laten we dan redigeren door een ervaren copywriter.

3. Storyboard

Dan is het storyboard aan de beurt. Een serie geschetste schermen vormen een soort stripverhaal om de visualisering van de verhaallijn af te stemmen.

4. Inspreken voice-over

Intussen wordt de voice-over ingesproken. U kunt kiezen uit een van de vele professionele stem-acteurs uit ons bestand. En in alle talen uiteraard.

5. Illustreren

We stemmen een illustratie-stijl of vormgeving met u af. Deze stijl laten we uiteraard perfect aansluiten op uw huisstijl en/of eerder gemaakte visuals.

6. Animeren

Hierna kunnen we starten met het animeren van de illustraties. Dit deel van het proces duurt het langst.

7. Toevoegen geluidseffecten

Als alles is goedgekeurd worden de geluidseffecten en eventueel muziek toegevoegd. Geluidseffecten voegen we altijd toe aangezien het relatief kleine investering is en toch een extra dimensie toevoegd aan een video.

8. Uw explanimation!

U ontvangt uw explanimation als hoge kwaliteit videobestand.

Enkele voorbeelden van ons werk:

Animatiestijlen

Zoal u hierboven heeft kunnen zien is er qua vormgeving en opzet vanalles mogelijk. We passen deze dan ook altijd aan op de doelgroep en de boodschap. Omdat geen enkele boodschap gelijk is, is het voor ons onmogelijk om van te voren aan te kunnen geven wat uw explanimation gaat kosten. Daarvoor zouden we eerst de details met u moeten bespreken.

Maar om een indicatie te kunnen geven hebben we drie categoriëen voor u samengesteld. Een simpele, een basis of een uitgebreide explanimation.

Indicaties

Onderstaande voorbeelden zijn puur ter indicatie en de stijl passen we altijd aan op uw situatie.

Bij het opstellen van een offerte zullen we deze voorbeelden als uitgangspunten nemen en vanuit daar, in de richting van uw persoonlijke wensen, bijslijpen. Uiteraard helpen we u graag bij het maken van de juiste keuzes. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

explainer video

Simpele explainer video

Eenvoudige illustratie & animatie stijl / Keuze uit twee voice-overs. Standaard muziek en geluidseffecten.

Fixed price
Indien lengte ongeveer 1 minuut:
Productietijd: á 2 weken

Basis explainer video

Basis animatie / Keuze uit 6 verschillende voice-overs / Muziek gebruik (Uit rechtenvrije library) / Standaard geluidseffecten

Fixed price
Indien lengte ongeveer 1 minuut:
Productietijd: á 4 weken

Uitgebreide explainer video

Unieke en exclusieve animatiestijl, samen met u op maat gemaakt / Perfect aansluitend op uw boodschap en huisstijl / Keuze uit vele uitmuntende voice-overs. / Uitgebreide audio-effecten / Beschikking tot al het beeldmateriaal

Fixed price
Indien lengte ongeveer 1 minuut:
Productietijd: á 6 weken

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vul onderstaand formulier in en we komen er spoedig bij u op terug.

U kunt ons ook bereiken via telefoonnummer: ,
via info@11en1.nl of via onderstaande formulier.