Hieronder vind je een overzicht van onze klanten en wat ze vinden van onze samenwerking.

Testimonials

“We leverden tekst aan en wat beeldsuggesties en 11EN1 maakte er een strakke, speelse en heldere animatie van. Dank!”

Erik Thijssen
Communicatieadviseur Politievakbond ACP
28-05-2019

“Mijn ervaringen met 11EN1 zijn zeer positief. Per case overleggen we of het onderwerp geschikt is voor een infographic of explanimation. Vaak is er genoeg aan één telefonisch intakegesprek en ben ik direct enthousiast over de eerste schets.”

Marleen Winder
Consultant BPM bij Randstad
18-04-2014

“Het is een fantastisch project geweest. De deadline was kort maar 11EN1 was hierin flexibel. Mijn collega’s zijn enthousiast en we krijgen ook van onze klanten positieve reacties. De communicatie met 11EN1 verliep goed. Telefonisch stonden ze paraat en door het gebruik van hun wireframe tool verliep het project gestructureerd en had het de nodige diepgang. De conversie gaat nu een stuk beter waaraan de nieuwe vormgeving heeft bijgedragen.
T.o.v. de vorige site onderscheidt de site zich nu in het zoeken, offertes aanvragen, vormgeving, inhoud en dat de site nu responsive is. Aan onze verwachtingen zijn voldaan. Zelfs na oplevering was de betrokkenheid groot. Er komen duidelijk merkbaar meer leads binnen en we krijgen uitsluitend positieve reacties op onze nieuwe website.”

Erik Nieuwenhuis
Eigenaar van 12Build
15-01-2015

“NCDO heeft ontzettend prettig en professioneel samengewerkt met 11EN1. We kwamen met de vraag of ze ‘het probleem van grondstoffenschaarste en wat dat met elektronische apparaten zoals jouw smartphone te maken heeft’, in een aantrekkelijke explanimation konden vatten. Dat is gelukt, en het resultaat is een toegankelijk filmpje voor een breed publiek, dat via social media en free publicity al goed zijn weg heeft gevonden. Als opdrachtgever waren we kritisch op elk detail; 11EN1 trok dit prima en dacht met ons mee. Niet onbelangrijk; we zijn ook tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding.”

Kari Postma
Adviseur corp. comm. en PR bij NCDO
Kwaliteiten: Expertise, Creativiteit
13-12-2013

“Hoe leg je een nieuw samenwerkingsmodel uit aan je medewerkers? Het omschrijven van deze nieuwe manier van samenwerken was een lastige opgave. 11EN1 overtuigde ons ervan dat zij daarin zouden slagen. Aan de hand van een praktijkvoorbeeld heeft 11en1 een goede explanimation gemaakt. Op een heldere, vereenvoudigde wijze wordt uitgelegd hoe het samenwerkingsmodel werkt. De explanimation is doelgroepgericht en past binnen onze huisstijl. We zijn tevreden met het resultaat, we hebben positieve reacties ontvangen van de doelgroep en de samenwerking met 11EN1 verliep goed.”

Miranda Broekhuizen
Communicatieadviseur NedTrain
26-01-2015

“Ontwerp en bouw een heldere, aansprekende explanimation voor een nieuw, technologisch zorgconcept”. Dat was de opdracht die we eind 2013 aan 11EN1 verstrekten. Een lastige klus omdat het niet eenvoudig was om het nogal technische concept goed te doorgronden. Maar het resultaat is briljant en heeft onze verwachtingen méér dan overtroffen. De samenwerking met de mannen was niet alleen heel professioneel maar ook zeer aangenaam. In een soepel verlopen traject ontstond in relatief korte tijd een explanimation die beter en mooier was dan wij hadden durven hopen. 11EN1 levert wat ze belooft, en meer dan dat.”

Sam van Meegen
Director bij MobileCAREcube
18-04-2014

“11EN1 is een echte topper op zijn vakgebied. Creatief zonder enig moment het functioneel design uit het oog te verliezen. Een aboslute toegevoegde waarde voor de online strategie van Batavus. Per 1 januari 2012 Wederom zelfstandig ondernemer en ook in deze rol zal ik veelvuldig gebruik gaan maken van 11EN1.”

Frank van den Eeden
Marketing manager bij Batavus
Kwaliteiten: Goede resultaten, Expertise, Creativiteit
13-10-2011

“Samenwerken met 11EN1 was efficiënt, gemakkelijk en we waren vooral onder de indruk van de snelheid! Feedback werd snel opgepakt en ook de suggesties van 11EN1 waren goed. We zijn heel tevreden met het eindresultaat.”

Odilia van der Valk
Online content marketeer bij Worldmeetings.com
31-05-2019

“Met 11EN1 hebben wij prettig samengewerkt voor een last-minute verzoek vanuit onze organisatie. Door de korte lijnen was het snel en prettig schakelen en hebben we een mooie animatiefilm kunnen maken.”

Martijn Vismans
Accountmanager bij de Nederlandse Loterij
10-01-2018

“Vanuit twee elementen ondersteunt Monto Media opdrachtgevers bij hun communicatiedoelstellingen. Creativiteit maakt bijzonder. Consistentie zorgt voor herkenning. De samenwerking met 11EN1 maakt het mogelijk. De creativiteit van 11EN1 gecombineerd met de bewaking van de huisstijl elementen van onze klanten, zorgen er voor dat complexe documenten als begrotingen en jaarstukken publieksvriendelijk én herkenbaar kunnen worden gepresenteerd. Met 11EN1 is het snel schakelen en niet onbelangrijk een zeer sympathieke club om mee samen te werken.”

Stefan Bergman
Eigenaar van Monto Media
13-07-2016

“Begin 2010 wilden wij een geheel nieuwe website voor Today’s Groep. Hiervoor dienden drie websites te worden samengevoegd tot één overzichtelijke website. 11EN1 wist (voor relatief ingewikkelde producten) een perfect interactie-ontwerp te creëren. Vanuit hier zijn ze gaan ontwerpen, het eerste ontwerp was gelijk raak. Hierna heeft 11EN1 alle online communicatie van Today’s verzorgd en heb ik nog twee jaar met veel plezier met hem samengewerkt. Ik heb 11EN1 leren kennen als een betrouwbare bedrijf, dat hart voor zijn vak heeft en altijd kwalitatief goed werk levert.”

Willemijn Welten
Marketing manager bij Today’s Groep
Kwaliteiten: Goede resultaten, Betaalbaar, Integer
13-12-2013

“Op donderdag bedachten we dat een infographic leuk zou zijn; op maandag moest het klaar zijn. Bij een snelle speurtocht op internet sprong 11EN1 eruit. Ons verzoek was gelukkig nog in te passen en de eerste opdracht was een feit. Plezierig aan het werken met 11EN1 is dat ze werken volgens een duidelijk proces, waarbij wij als opdrachtgever tussentijds nog kunnen bijsturen. En dat 11EN1 echt meedenkt en hun eigen creativiteit toevoegen. Voor een goede prijs en met eindresultaten waarvoor we al veel complimenten kregen”

Ben van Heijningen
Communicatieadviseur bij Gem. Enschede
26-05-2014

“Direct vanaf het begin heeft 11EN1 aantrekkelijke en vindingrijke ontwerpen voor ons geproduceerd. Vaak komend met creatieve oplossingen in een kort tijdsbestek en gebasseerd op slechts een kort gesprek. Soms zelfs met weinig of niets aan visueel materiaal om mee te werken. Ze zijn daarnaast altijd opgewekt en prettig om mee samen te werken, ook met een harde deadline in zicht. 11EN1 werkt ook altijd eerst een interactie-ontwerp uit vóór ze beginnen met ontwerpen. Dat is voor leken zoals ik een echte uitkomst.”

Felix Berkhout
Directeur en eigenaar van Today’s Groep
Kwaliteiten: Sympathiek, Expertise, Creativiteit
16-10-2011

“Onze website was toe aan een frisse, nieuwe look en wij wilden heel graag een content management systeem zodat we niet voor elke verandering afhankelijk zouden zijn van een tussenpersoon. Wij zochten naar een betrouwbare partij met goede prijs-kwaliteit verhouding die dit voor ons kon realiseren en vonden dit in 11EN1. Onze huisstijl is opgefrist en de website is fantastisch mooi, strak en prettig leesbaar. Ook hebben we zeer goede ondersteuning gehad bij de opmaak en verzending van onze nieuwsbrief. Kortom, het resultaat mag er wezen!”

Radjni Chedi
Operationeel manager bij Verilabs
Kwaliteiten: Betrouwbaar, Betaalbaar
18-04-2012