Introductie
Over onregelmatig werk en het werken in ploegendienst is op verschillende plekken informatie te vinden. Doordat er zoveel informatie te vinden is, is het niet overzichtelijk. Daarom had de FNV en Menzis de kennis op het gebied van werk en gezondheid gebundeld in de advies- en servicewebsite Allesoveronregelmatigwerk.nl (of AOOW.nl). De bestaande website voldeed niet meer aan hun wensen en 11EN1 schoot hierbij te hulp.

Omschrijving
Voor FNV / Menzis hebben wij de bestaande AOOW website opnieuw gerangschikt en vormgegeven. Bureau Stijlloos was verantwoordelijk voor het programmeren.

Om een goed beeld te krijgen hebben wij de doelstellingen van de klant en van de gebruiker inzichtelijk gemaakt met behulp van een interactie-ontwerp. Het interactie-ontwerp hebben we voor zowel de smartphone als desktop versie uitgewerkt. De website is nu geheel responsive en heeft nu ook een betere aansluiting met de verschillende socialmedia kanalen. Voor de vormgeving van de nieuwe website hebben we twee belangrijkste doelen gedefinieerd. Ten eerste de hiërarchie in de pagina’s op orde brengen en ten tweede rust creëren. Dit alles uiteraard binnen de gestelde huisstijl-richtlijnen.

 

(De website inmiddels is vervangen)

 

Werkzaamheden
Interactie-ontwerp
Visueel ontwerp