Today’s Groep heeft aan ons gevraagd om hun nieuwe product Systemshop gebruiksvriendelijk in te richten en vorm te geven.
De SystemShop maakt gebruik van online trading. Dat is -zo geven ze zelf aan- de toekomst van online beleggen, u kiest zelf hoe, wanneer en hoeveel experts u wilt volgen. In de SystemShop vindt u de resultaten van vele systemen van signaalaanbieders en de gemaakte trades. De SystemShop is een volledig transparant technisch platform en alle systemen zijn tot op de seconde te volgen. U kunt zich gemakkelijk abonneren op één van de systemen en vervolgens geheel automatisch meehandelen.

Omschrijving
Voordat we het interactie-ontwerp in kaart hadden gebracht hebben we een beknopte huisstijl ontwikkelt. Het resultaat uit zich in een logo, steunkleuren, een (bestaand) lettertype en de verwerking hiervan in de stationery en website.
Vervolgens hebben we alle doelstellingen inzichtelijk gemaakt. Met behulp van het interactie-ontwerp zijn de functionaliteiten van de website helder in kaart gebracht.

In het interactie-ontwerp zijn de bedrijfs en gebruikersdoelen zo gebruiksvriendelijke mogelijk ingericht.  Met behulp van een explanimation wordt op een eenvoudige manier uitgelegd wat de systemshop precies inhoud.

 

Werkzaamheden

Website:
Interactie-ontwerp
Visueel ontwerp

Explanimation:
Storyboard
Illustratie
Animatie
Geluidseffecten