Uitlegvideo’s (ook wel explanimations genoemd) zijn korte animaties waarin de essentie van een verhaal of product op een laagdrempelige manier wordt uitgelegd. Uitlegvideo’s zijn uitermate geschikt om uw boodschap snel, effectief en op een amusante of juist heel zakelijke wijze over te brengen op een potentieel groot publiek.

Een uitlegvideo maakt een lastig onderwerp inzichtelijk en kan de drempel om actie te ondernemen voor een gebruiker helpen verlagen. Daarnaast hebben explanimations een hoge deelbaarheids factor.

11EN1 gelooft in de kracht van illustratie en animatie als middel om informatie effectief over te brengen. De combinatie van beeld, geluid en hier en daar wat tekst maakt het mogelijk om veel informatie in korte tijd en met veel impact te communiceren.

 

uitlegvideo

Onze showreel:

Enkele voorbeelden van ons werk:

Animatiestijlen

Zoal u hierboven heeft kunnen zien is er qua vormgeving en opzet vanalles mogelijk. We passen deze dan ook altijd aan op de doelgroep en de boodschap. Omdat geen enkele boodschap gelijk is, is het voor ons onmogelijk om van te voren aan te kunnen geven wat uw explanimation gaat kosten. Daarvoor zouden we eerst de details met u moeten bespreken.

Maar om een indicatie te kunnen geven hebben we drie categorieën voor u samengesteld. Een simpele, een basis of een uitgebreide uitlegvideo.

Indicaties

Onderstaande uitlegvideo’s zijn puur ter indicatie en de stijl passen we altijd aan op uw situatie.

Bij het opstellen van een offerte zullen we deze voorbeelden als uitgangspunten nemen en vanuit daar, in de richting van uw persoonlijke wensen, bijslijpen. Uiteraard helpen we u graag bij het maken van de juiste keuzes. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Simpele uitlegvideo

Eenvoudige illustratie & animatie stijl / Keuze uit twee voice-overs. Standaard muziek en geluidseffecten.

Fixed price
Indien lengte ongeveer 1 minuut:
Productietijd: á 2 weken

Basis uitlegvideo

Basis animatie / Keuze uit 6 verschillende voice-overs / Muziek gebruik (Uit rechtenvrije library) / Standaard geluidseffecten

Fixed price
Indien lengte ongeveer 1 minuut:
Productietijd: á 4 weken

Uitgebreide uitlegvideo

Unieke en exclusieve animatiestijl, samen met u op maat gemaakt / Perfect aansluitend op uw boodschap en huisstijl / Keuze uit vele uitmuntende voice-overs. / Uitgebreide audio-effecten / Beschikking tot al het beeldmateriaal

Fixed price
Indien lengte ongeveer 1 minuut:
Productietijd: á 6 weken

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vul onderstaand formulier in en we komen er spoedig bij u op terug.

U kunt ons ook bereiken via telefoonnummer: ,
via info@11en1.nl of via onderstaande formulier.