Een visuele identiteit, of huisstijl, betreft het symbolische gedeelte van de bedrijfsidentiteit. Hieronder vallen naam, logo, kleurpalet, typografie, vormentaal en fotografiestijl. Al deze elementen worden consistent gebruikt in presentaties, op drukwerk, websites, e-mails etc.

11EN1 helpt je graag met het ontwikkelen van een bij jouw bedrijf passende beeldtaal. En dit kun je zo duur of zo goedkoop maken als je wil. Wij stellen ons flexibel op en kunnen ook met een beperkt budget iets goeds neerzetten.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Voorbeelden van ons werk:

Livit

11EN1 heeft samen met Livit een nieuwe strategie bepaalt om de verschillende doelgroepen waarmee gecommuniceerd wordt, op een meer persoonlijke manier te benaderen.

Baraka GS

Baraka Global Services is een internationaal uitzendbureau gericht op de arabische markt. 11EN1 maakte voor haar een passende huisstijl en een simpele website.

Verilabs

Verilabs is een full-service forensisch dienstverlener en voert onderzoeken uit in opdracht van politie, justitie, advocaten, rechtbanken, zakelijke en wetenschappelijke professionals en in sommige gevallen voor particulieren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vul onderstaand formulier in en we komen er spoedig bij u op terug.

U kunt ons ook bereiken via telefoonnummer
via info@11en1.nl of via onderstaande formulier.