Een visuele identiteit, of huisstijl, betreft het symbolische gedeelte van de bedrijfsidentiteit. Hieronder vallen naam, logo, kleurpalet, typografie, vormentaal en fotografiestijl. Al deze elementen worden consistent gebruikt in presentaties, op drukwerk, websites, e-mails etc.

11EN1 helpt je graag met het ontwikkelen van een bij jouw bedrijf passende beeldtaal. En dit kun je zo duur of zo goedkoop maken als je wil. Wij stellen ons flexibel op en kunnen ook met een beperkt budget iets goeds neerzetten.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Visuele identiteit schets

Voorbeelden van ons werk

Simfuny branding thumbnail

Simfuny

Simfuny is een evenementen-site en app die je uitgaans-tips geeft op basis van je voorkeuren en gebruiksgeschiedenis. Simfuny is gratis en ontzettend handig!

Secundity branding thumbnail

Secundity

Voor ICT beveiligings-expert Sijmen Ruwhof ontwikkelden we een huisstijl, website en stationery.

Candido branding thumbnail

Candido

Voor Candido ontwikkelden we een logo dat de status van het bedrijf eer aan doet en de uitstraling heeft van een marktleider. Daarnaast hebben we een statische website gebouwd en de stationery opnieuw vormgegeven.

Livit

We hebben samen met Livit een nieuwe strategie bepaalt om de verschillende doelgroepen waarmee gecommuniceerd wordt, op een meer persoonlijke manier te benaderen.

Baraka GS

Baraka Global Services is een internationaal uitzendbureau gericht op de arabische markt. 11EN1 maakte voor haar een passende huisstijl en een simpele website.

Verilabs

Verilabs is een full-service forensisch dienstverlener. Voor hen maakten we een verbeterde huisstijl en een bijpassende website.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vul onderstaand formulier in. We komen er snel op terug.

Je kunt ons ook bereiken op 020 752 74 68 of via info@11en1.nl.