Wat zijn de voordelen van een sidetable voor jouw woonkamer?

Een sidetable is een meubelstuk dat meestal tegen een muur wordt geplaatst. Veel mensen noemen een sidetable dan ook een wandtafel. Sidetables komen het meeste voor in woonkamers, gangen en hallen. Tegenwoordig zie je ze steeds vaker. Dat is niet voor niets. Sidetables hebben namelijk een aantal mooie voordelen. Dat is waar we het in dit artikel over gaan hebben. Je ontdekt vier voordelen van sidetables.

Ruimte

Het eerste voordeel van een sidetable, is het feit dat je er veel ruimte mee bespaart. Waar reguliere opbergkasten vaak ontzettend veel ruimte innemen, heb je daar met een sidetable een stuk minder last van. Dat komt enerzijds door het smalle formaat van de meeste sidetables en anderzijds door het feit dat ze meestal tegen een wand worden geplaatst. Dit maakt de sidetable een ideale plek om spullen te bewaren zonder dat dit te veel ten koste gaat van de ruimte in je woning.

Stijlvol

Daarnaast zijn sidetables doorgaans behoorlijk stijlvol. Meestal worden ze gekenmerkt door het moderne design ervan. Dat komt doordat de sidetable vooral iets van de laatste jaren is. Toch komen er tegenwoordig steeds meer sidetables bij met een andere stijl. Zo worden er ook al houten wandtafels gemaakt. Deze geven een andere sfeer dan de metalen versie.

Multifunctioneel

Ten derde is de sidetable een multifunctioneel product. Zo kun je het bijvoorbeeld gebruiken voor de opslag van alledaagse en huishoudelijke spullen, maar kun je het ook voor andere specifieke doeleinden gebruiken. Zo worden sidetables bijvoorbeeld ook veel gebruikt in hallen en gangen voor het ophangen van sleutels. Dit is natuurlijk ideaal voor mensen die vaak hun sleutels kwijtraken. Zo is de sidetable multifunctioneel inzetbaar. Uiteraard kun je zelf bepalen wat het beste bij jou en je woonsituatie past.

Een goede prijs

Tot slot is het meestal niet zo duur om een sidetable aan te schaffen. Zo heb je ook al goede wandtafels voor onder de 100 euro. Het hangt uiteraard af van je voorkeuren en budget welke sidetable het beste bij je past. Op het gebied van wandtafels is er dus voor ieder wat wils. Ook voor de mensen die minder geld willen uitgeven aan dit meubelstuk.

Conclusie

We kunnen wel stellen dat sidetables een geweldige toevoeging kunnen zijn aan ieder huishouden. Dat komt vooral door de ruimte die het oplevert, de stijl van een sidetable, de multifunctionaliteit en de vaak gunstige prijs van wandtafels. Ben je klaar voor de aanschaf ervan? Dan is het sterk aan te raden om eens een kijkje te nemen bij Emob. Dit bedrijf is al sinds 2009 actief in de meubelbranche en is met de jaren uitgegroeid tot een stabiel bedrijf. Emob staat vooral bekend om de grote voorraad, goede prijzen en fijne begeleiding.

Dit vind je misschien ook leuk...